Toiminta

Hartolan 4H-yhdistyksellä on monipuolista toimintaa. Sivupalkin kautta pääsee tutustumaan kilpailuihin, retkiin ja leireihin sekä kansainväliseen 4H-toimintaan. 

Syyskaudelle 2021 on tulossa 3 kerhoa, joiden kokoontumis ajat ja -paikat löytyy tapahtumakalenteri-otsikon "AJANKOHTAISTA palkin " alta 

Lisäksi suunnitteilla "Maatila tutuksi"- kerho, jonka alka isajankohta sekä kokoontumispaikat ilmoitetaan myöhemmin. 

Hartolan 4H-yhdistyksellä on myös kirpputori osoitteessa Keskustie 52. Kirpputorilta voit varata joko oman pöydän tavaroidesi myyntiä varten tai lahjoittaa 4H:n pöytiin myytäväksi hyväkuntoista tavaraa. 4H:n  myyntipöytien tuotot menevät paikallisen 4H- toiminnan tukemiseen. Voit tuoda tavaroita (esim. huonekalut, polkupyörät jne isommat tavarat) kirpputorille myös provisio myyntiin. Tarkemmat ohjeet provisiomyynnin ehdoista saat kirppikseltä.

4H-kirppiksen yhteydessä (eteistilassa) on lahjoituspiste Hartolan Seudun Eläinsuojeluyhdistykselle (HSESY), johon voi tuoda lahjoituksia eläintalolle. Kuormat viedään tarvittaessa, yleensä viikoittain.

KIRPPIS ON AVOINNA SEURAAVASTI: MA-PE 10-17, LA 10-14, SU SULJETTU. Aukioloajat ovat voimassa toistaiseksi. Kirppiksen puh. 040- 364 2495.