Menneet kurssit

Tästä osiosta näkee, mitkä kurssit ovat jo menneet. Muisteloja näistä kursseista, kuvia sekä tekstejä kurssien kuluista!

Eläinkurssi

Eläinkurssi oli Jokirannassa 15.1.2011. Eläinkurssilla tehtiin eläimille pukuja, leluja, peitteitä sekä tassupyyhkeitä.

 

Tanssikurssi

Tanssikurssi alkoi helmikuun kahdeksas päivä Jokirannassa. Ensimmäiselle tanssikurssille tuli yli kolmekymmentä lasta sekä nuorta. Tanssikurssin aiheena oli/on hip hop sekä show-tanssi. Kurssi ei ollut 4H-kerhojen yhteydessä vaan ihan omana erillisenä kerhona. Tanssikurssilaiset jaettiin kolmeen eri ryhmään, pieniin, varhaisnuoriin ja isoihin. Jokaisessa ryhmässä on noin kymmenen henkeä. Tanssikurssi jatkaa toimintaansa toukokuulle asti tanssinopettaja Katri Laineen ohjauksella.

Silkin mikrovärjäyskurssi

Silkin mikrovärjäyskurssi oli lauantaina 19.3.2011 Kumun kylätalolla. Kurssilla värjättiin silkkiä mikron avulla sekä siboritekniikalla. Kursilla tehtiin monen värisiä ja kokoisia huiveja, jotka osa menivät kurssilaisten koteihin omaan käyttöön ja osa eksyi tieltään muotinäytökseen myyntiin. Myynnin tuotto meni 4H-Yhdistyksen hyväksi, 4H-yhdistys käyttää tuotot kerhojen hyväksi.

Muotinäytös

Muotinäytös oli lauantaina 26.3.2011 Jokirannassa. Muotinäytöksen tarkoituksena oli luoda vanhoista vaatteista uutta. Kerholaiset innostuivatkin kovasti ja päätettiin tehdä esitys tilaisuus, jossa kerholaisten tuunaamat vaatteet esiteltäisiin muille. Oheistoimena muotinäytöksessä oli tanssiesitys, tanssikerholaisten tuottamana,sekä kirpputori, kahvio ja arvonta. Muotinäytös onnistui mainiosti runsaiden osanottajien ansiosta sekä 4H-työntekijöiden panostuksesta ja kerholaisten innostuksesta.